Chindia Târgoviște s-a împiedicat la Arad în lupta pentru Liga I!

Publicitate

Ionuț Parghel
UTA Arad s-a dovedit din nou o nucă redutabilă pentru Chindia Târgoviște! Dâmbovițenii rămân și după etapa a 31-a pe poziție de Liga I, dar încă o dată aceștia s-au împiedicat de gruparea din vestul țării. Aflați în lupta pentru promovarea în primul eșalon, roș-albaștrii au luat doar un punct în fieful arădenilor, după ce disputa de pe arena “Motorul” s-a sfârșit cu scorul de 2-2.

Mai mult de atât, târgoviștenii au tras din greu până și-au asigurat punctul cu UTA. Aceștia au fost nevoiți să restabilească egalitatea pe tabelă, după ce Aradul a condus în două rânduri, prin El Hasni (42) și Copaci (66), dar și cu largul concurs al portarului Bodea, care a greșit la ambele reușite ale Târgoviștei. Primul gol al Chindiei a fost marcat de Liviu Mihai (64), iar al doilea de Mihai Leca (80), care se dovedește de la un meci la altul un jucător exponențial în angrenajul lui Viorel Moldovan. Remiza cu UTA nu a ajutat prea mult Chindia în clasament, dar în continuare o menține pe locul 2 în bătălia pentru urcarea în Liga I. Joi, de la ora 17.00, pe teren propriu, târgoviștenii sunt condamnați să învingă liderul Academica Clinceni, pentru a rămâne pe locul secund în clasament și după scurgerea etapei a 32-a.

UTA Arad – Chindia Târgoviște   2-2 (1-0)

Marcatori: El Hasni (42), Copaci (66)/ L. Mihai (64), Leca (80).

UTA: Bodea – C. Costin, El Hasni (49 Iuga), Șeroni, Copaci – Ciucur, Neagu, Melinte, Kanda (90+3 Isac) – Popa (62 Hrezdac), Rus. Antrenor secund: Cristian Păcurar.

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Neguț (57 Rață), Novac, L. Mihai, Șerban (57 Neicuțescu) – Florea, V. Alexandru (75 Cherchez). Antrenor: Viorel Moldovan.

Sursă foto: uta-arad.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!