Chindia Târgoviște a ratat fotoliul de lider la finalul turului!

Publicitate

Ionuț Parghel
Finalul de tur nu a fost unul pe placul Chindiei Târgoviște. Formația dâmbovițeană nu a reușit să termine în fotoliul de lider prima parte a campionatului. În ultima rundă a turului, roș-albaștrii și-au dat singuri peste picioare și au remizat, neașteptat, 2-2, cu Energeticianul, într-un meci disputat pe “Eugen Popescu”.

Punctul obținut în compania formației antrenate de Bogdan Andone a făcut din târgovișteni să se mulțumească doar cu locul 2 la final de tur. Dâmbovițenii au început cu frâna de mână trasă meciul cu Energeticianul, iar după 34 de minute scurse s-au văzut conduși, în urma golului marcat de Vlad Tudorache, după o minge respinsă de Cornel Dinu din fața lui Rusu. Tresărirea de orgoliu a Chindiei s-a observat cel mai bine în primul sfert de oră al actului secund. Într-un decurs de numai nouă minute, roș-albaștrii au reușit să revină în avantaj pe tabela de marcaj (2-1), la capătul reușitelor semnate de Daniel Florea (52) și Marius Ioniță (61 – autogol). După revenirea la extaz, pentru târgovișteni au urmat trecerea la agonie. La intrarea în ultimul sfert de oră al întâlnirii, Energeticianul a restabilit egalitatea, printr-un lob realizat de atacantul Vlad Rusu. În minutele de final roș-albaștrii au încercat să înscrie golul victorios, dar tabela a rămas înghețată la 2-2. Punctul bifat cu Energeticianul nu a putut urca Chindia pe prima poziție a clasamentului, dar în același timp a împins gruparea târgovișteană să ajungă la al 12-lea joc fără înfrângere. De asemenea, după meciul din “intermediara” din această săptămână, Chindia a atins cea de-a treia remiză consecutivă. Duminică, pe teren propriu, de la ora 14.00, în prima etapă din returul Ligii a 2-a, târgovișteanii vor înfrunta într-un meci de totul sau nimic pe ASU Poli Timișoara.

Chindia Târgoviște – Energeticianul    2-2 (0-1)

Marcatori: Florea (52), Ioniță (61- aut)/ Tudorache (34), Rusu (76).

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu. Dudea, Dumitrașcu (86 Acasandrei)- Șerban (77 Mihaiu), Lungu, Novac, C. Stoica – Florea (77 Nisipeanu), Cherchez. Antrenor: Viorel Moldovan.

Energeticianul: Miron – Leasă (77 Enache), Lung, Ioniță, Drugă – Tudorache, Cristea, Neacșa (90+1 Ionică) – Dragu, Rusu, Gârbiță (40 R. Petre). Antrenor: Bogdan Andone.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!