Chindia Târgovişte, răpusă de Petrolul Ploieşti. Echipa lui Viorel Moldovan a luat un singur punct în ultimele trei jocuri

FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Publicitate

Ionuț Parghel
Seria rezultatelor negative continuă la Chindia Târgoviște. Echipa antrenată de Viorel Moldovan nu se mai regăsește deloc în campionat, iar înfrângerile se înmulțesc de la un meci la altul. După eșecul cu CS Mioveni (0-2), aseară, pe “Ilie Oană” roș-albaștrii au cedat cu același scor în fața Petrolului Ploiești, într-un meci restanță.

Cum târgoviștenii nu au emis prea multe pretenții pe teren, “lupii” lui Leo Grozavu au trecut la pas de formația pregătită de Viorel Moldovan. La capătul unei dispute în care dâmbovițenii s-au întrecut în greșeli, Petrolul a marcat câte un gol pe repriză, prin F. Plămadă (27) și Arnăutu (78). În schimb, pentru Chindia doar Mihaiu (14), Cherchez (36) și Novac (62) au pus ceva presiune la poarta lui Tordai, portar care mai mult a șomat pe durata întâlnirii. Așadar, după rezultatele dezamăgitoare din ultinele trei meciuri, Chindia a picat pe locul 10 în clasament, dar în același timp a lăsat și impresia că nu se poate bate cu formațiile puternice ale Ligii a 2-a, chiar dacă obiectivul echipei este promovarea în Liga I. Pentru Chindia urmează jocurile cu Daco-Getica București în campionat (sâmbătă, ora 11.0) și cu Flacăra Moreni în Cupă (12 septembrie).

Petrolul Ploiești – Chindia Târgoviște 2-0 (1-0)
Marcatori: Plămadă (27), Arnăutu (78).
Petrolul: Tordai – Olaru, F. Plămadă, Cazan, Țigănașu – Ghinga – N. Popescu (46 Lumu), C. Herea, Marinescu, Grecu (53 Șaim) – Arnăutu (87 Cruceru). Antrenor: Leo Grozavu.
Chindia: Aioani – Martac, Dudea, Vătavu (81 Nisipeanu), C. Dinu – Mihai (46 A. Manea), Novac, L. Mihai, Dumitrașcu (57 C. Stoica) – Neguț, Cherchez. Antrenor: Viorel Moldovan.
Sursă foto: fcpetrolul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!