Chindia Târgoviște, răpusă în cel de-al doilea amical al iernii. “O să facem și noi analiza și vedem ce trebuie făcut”

0
Publicitate

Al doilea amical din perioada precompetițională nu a fost de bun augur pentru Chindia Târgoviște. Formația dâmbovițeană a încheiat printr-un eșec jocul cu FC Argeș, susținut pe terenul adversarului. În disputa cu colega de serie, roș-albaștrii s-au înclinat cu 1-2, iar sigurul gol al al echipei antrenate de Nicu Croitoru a purtat semnatura nou-venitului Ludușan (65).

De partea cealaltă, Buhăescu a deschis scorul în finalul primei reprize, iar Martin a înscris golul prin care piteștenii și-au asigurat succesul, cu zece minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Antrenorul Nicu Croitoru a mizat în disputa cu FC Argeș pe toți jucătorii aduși în această iarnă, iar mai mult de atât, în acest joc au debutat atât Florea, cât și Rogoveanu, ultimii veniți. Staff-ul tehnic târgoviștean a considerat că erorile neforțate au dus la pierderea jocului cu argeșenii. “Un meci așteptat de noi pentru că exceptând jocul cu Brăila, nu am mai jucat în această formulă în această perioadă de pregătire. Veneam și după cantonamentul de la Mogoșoaia și am vrut să-i vedem pe toți la lucru. Cred că a fost o primă repriză bună și de o parte, dar și de cealaltă. Chiar dacă ocaziile de gol nu au fost așa numeroase, ritmul de joc a fost unul bun. Am primit gol pe o neatenție, la o fază fixă, pe finalul primei reprize. A doua repriză a fost sub nivelul jocului prestat în prima repriză. Am reușit să egalăm, dar din păcate, pe finalul jocului, iar am luat gol din cauza unei erori. E adevărat că în repriza a doua am aliniat și o formulă de echipă cu foarte mulți jucători tineri, însă asta nu e o scuză. O să facem și noi analiza și o să vedem ce trebuie făcut ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine”, a declarat Nicu Croitoru pentru site-ul echipei FC Argeș. Următorul amical pentru Chindia va fi sâmbătă, în deplasare, împotriva lui CS Balotești.

FC Argeș  – Chindia Târgoviște   2-1 (1-0)

Marcatori: Buhăescu (45), Martin (80)/ Ludușan (65).

FC Argeș: T. Popescu – Tofan, Ciucă, Vișa, Șerbănică – R. Costin, Tăbăcariu, I. Șerban, R. Grecu  – Năstăsie, Buhăescu. Au mai jucat: N. Grecu, Oancea, Stan, A. Popa, David, Martin, Stoica, Nilă, Cotigă, Mihăescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Chindia: Meilă – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dumitrașcu – Licu, Rogoveanu, L. Mihai, Neguț – Jurj, D. Florea. Au mai jucat: I. Popescu – Ioniță, Manea, Neicuțescu, C. Dinu, Ludușan, Acasandrei, C. Stoica, Nisipeanu, Atanase, Șerban. Antrenor: Nicu Croitoru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele