Chindia Târgoviște a rămas fără doi jucători după ratarea promovării în Liga 1. Ce spune unul dintre ei. “A fost frustrant să ratăm promovarea în asemenea mod”

Mihai Neicuțescu
Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște s-a despărțit de doi jucători importanți după ratarea promovării în Liga I. La o zi distanță după pierderea duelului cu FC Voluntari fundașul Denis Ciobotariu (20 ani) și atacantul Mihai Neicuțescu (19 ani) au revenit la Dinamo București.

Ambii fotbaliști s-au întors în “Groapă” după ce le-au expirat împrumuturile la formația de lângă Turnul Chindiei. Neicuțescu a fost prezent în această săptămână la reunirea lotului antrenat de Florin Bratu. În schimb, Ciobotariu a fost învoit, alături de alți patru componenți alb-roșii. Ratarea promovării cu Chindia în elita fotbalului românesc a fost frustrantă pentru Mihai Neicuțescu. “Venisem la Târgoviște să promovez cu echipa în prima ligă. A fost frustrant să ratăm promovarea în asemenea mod. Nu voi mai continua la Chindia. M-am întors la Dinamo și am fost la reunire. Jucătorilor de la Chindia le doresc mult succes în continuare . Îmi doresc să joc de acum înainte în Liga I. Mi-aș fi dorit să promovez cu Târgoviștea în prima ligă. Acum mă aflu la Dinamo și sper să confirm aici”, ne-a declarat Neicuțescu, jucător ce a bifat patru jocuri în campionat în echipamentul Chindiei. În schimb, Ciobotariu a fost folosit în ultima stagiune în 33 de meciuri, la capătul cărora a marcat trei goluri, în jocurile cu ASU Poli Timișoara, CS Balotești și FC Voluntari.
Sursă foto: dinamo1948.club

Denis Ciobotariu

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!