Chindia Târgovişte a predat o lecţie de fotbal Voluntariului! Formaţia de lângă Turn merge strună sub bagheta lui Viorel Moldovan

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a făcut spectacol în cel de-al cincilea amical al verii! Echipa antrenată de Viorel Moldovan a fost de neoprit și a învins divizionara A FC Voluntari, la scor de neprezentare (3-0), într-un meci disputat în deplasare.

La prima vedere, categoricul succes a reprezentat pentru târgovișteni mai mult o răzbunare după ce Voluntari a trecut de Cherchez et comp. în barajul pentru promovarea în Liga I. Reușitele Chindiei în partida cu formația de lângă București au venit în actul secund și au fost semnate de Manea, Cherchez și B. Vasile. Împotriva lui FC Voluntari, formație ce a avut în componență numeroși jucători de la echipa a doua, Chindia a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Aioani – Martac, C. Dinu, Vătavu, Dumitrașcu – Mihalache, L. Mihai, Pencea, Manea – Cherchez, Neguț, iar în repriza a doua au mai intrat Jurj, B. Vasile, Acasandrei, Rogoveanu, Șerban, Ioniță și Stancu. Din cauza unor probleme medicale Stoica, Nisipeanu, Florea și Țilică nu au fost folosiți cu ilfovenii. Victoria cu Voluntari a fost cea de-a cincea pentru Chindia în testele de verificare, după succesele cu Afumați (2-1), Domnești (3-2), Daco-Getica București (3-1) și Balotești (2-0). Următorul amical pentru trupa lui Moldovan va fi sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul “Eugen Popescu”, în compania lui CS Balotești. Astăzi, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea calendarului competițional al Ligii a 2-a pentru stagiunea 2018-2019.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!