Chindia Târgoviște, pas greșit în campionat!

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a călcat strâmb cu puține etape înainte de finalul turului de campionat! În penultima deplasare din prima parte a Ligii a 2-a, roș-albaștrii nu au mai găsit calea spre succes și au încheiat la egalitate, 0-0, disputa cu Metaloglobus București. Târgoviștenii au pierdut două puncte mari împotriva formației din capitală, fapt ce a încins mai mult ca oricând lupta pentru ocuparea primului loc în clasament.

Remiza “albă” înregistrată cu Metaloglobus face din Chindia să continue pe primul loc, dar distanța dintre ea și urmăritoare să se micșoraze mai mult ca oricând. După această remiză neașteptată, Petrolul Ploiești a urcat pe locul secund și s-a apropiat la doar un punct de târgovișteni, iar dacă astăzi, Sportul Snagov trece de U. Cluj, atunci ilfovenii egalează la puncte Chindia (39p). De asemenea, la capătul remizei din capitală, Chindia a întrerupt seria victoriilor, acumulată în această toamnă. Pentru a spera la ocuparea primului loc la finalul anului, Chindia trebuie să nu mai facă nici un pas greșit în următoarele patru etape. Runda viitoare, Chindia va juca tot în deplasare în compania Luceafărului Oradea, echipă ce s-a dovedit extrem de incomodă în actualul sezon, după care vor mai urca alte trei meciuri cu Energeticianul, ASU Poli Timișoara și U. Cluj.

Metaloglobus  București – Chindia Târgoviște   0-0

Metaloglobus: Anca-Trip – Costache, Panait, Caramalău, Sava – Negotei, M. Sota, V. Andrei, Ș. Nicolae – Vlad, O. Herea. Rezerve: Geantă – Pham Huy, Ghenovici, M. Albert, Culda, Sane, Riza. Antrenor: Cristian Popovici.

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitrașcu – Șerban, L. Mihai, Novac, Neguț – Florea, Cherchez. Rezerve: I. Popescu – Manea, C. Stoica, Lungu, Mihaiu, B. Vasile, Acasandrei. Antrenor: Viorel Moldovan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!