Chindia Târgoviște, out din Cupa României

Publicitate

Chindia Târgoviște a spus adio Cupei României. Formația dâmbovițeană a părăsit competiția Ko în faza 16-imilor, după ce a fost învinsă, la Ploiești, de AFC Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Reușita câștigătoare a grupării sibiene a fost semnată de Joalisson Santos Oliveira, dintr-un penalty, pe final de joc, obținut de Yazalde, la limita careului, după ce tânărul Ioniță i-a dat peste picioare.

Golul ardelenilor a picat contrar jocului. Târgoviștenii au controlat  în totalitate ostilitățile din teren, iar mai mult de atât în ultimele 22 de minute au beneficiat de un om în plus pe teren, după ce Vodă a fost eliminat pentru acumularea a două cartonașe galbene.

Pe durata întâlnirii, Chindia a avut în mai multe rânduri șansa golului, dar de fiecare dată s-a opus Zeița Fortuna. În minutul 16, șutul lui Dumitrașcu, din lovitură liberă, s-a oprit în transversală, după care, Neguț (38, 48) și Leca (50) au irosit alte ocazii importante de gol.

După un nou eșec suferit în fața echipei lui Costel Enache, Hermannstadt a devenit o adevarată “bestia nera” pentru formația dâmbovițeană.

Chindia Târgoviște   –   AFC Hermannstadt    0-1 (0-0)

Marcator: Joalisson (87-pen).

Chindia: Aioani – C. Dinu, Leca, Ducea, Ioniță (90 Florea) – Neguț, Novac, Dumitrașcu, Yameogo (61 Rață) – Voduț, Ivanciuc (76 Dumiter). Antrenor: Viorel Moldovan.

Hermannstadt: Novo – Vodă, Rimane (63 Niță), Stoica, Bușu – Dumitriu, Offenbacher – Joalisson, Sîntean, Plazonja (50 Yazalde) – Persano (73 Tătar).  Antrenor: Costel Enache.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!