Chindia Târgovişte, la primul meci cu Viorel Moldovan pe banca tehnică

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște începe în această săptămână seria meciurilor amicale din perioada de pregătire. Primul adversar al roș-albaștrilor din cadrul testelor de verificare va fi cu CS Afumați.

Disputa dintre Chindia și gruparea din Ilfov va avea loc sâmbătă. Al doilea amical pe care elevii lui Viorel Moldovan îl vor susține în această vară va fi în compania lui CS Balotești (15 iunie). În perioada 3-13 iulie, Chindia efectuează un cantonament centralizat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Formația dâmbovițeană a deplasat în stagiul de pregătire din zona Ilfovului un lot alcătuit din 25 de jucători. Tot în această perioadă, formația târgovișteană vizează să-și completeze lotul cu mai mulți jucători. După ce-a reușit să-i rețină în lot pe Iustin Popescu, Daniel Florea și Sergiu Jurj, dar și să-l achiziționeze pe mijlocașul Bogdan Vasile, oficialii de pe “Eugen Popescu” tratează intens cooptarea în lot și a mijlocașului Cosmin Anton. Se pare că acesta se antrenează separat după un program pe care i l-a stabilit Viorel Moldovan, astfel încât “Gonzo” să ajungă să se pună cât mai repede pe picioare. În noul sezon al Ligii a 2-a obiectivul Chindiei va fi promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.
Lotul Chindiei deplasat la Mogoșoaia: Aioani, Meilă, I. Popescu – portari, Martac, Vătavu, Acasandrei, C. Dinu, Ioniță, Dumitrașcu, Stancu, Pencea, Rogoveanu, L. Mihai, B. Vasile, Țilică, Nisipeanu, Atanase, C. Stoica, Șerban, Manea, Neguț, Florea, Cherchez, Jurj, Mihalache – jucători de câmp.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!