Chindia Târgoviște, învinsă de Daco-Getica București

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a încheiat cu frână de mână trasă ultimul amical programat în perioada cantonamentului centralizat. În disputa cu Daco-Getica București, roș-albaștrii au cedat cu 0-2, la capătul unui joc în care formația din capitală a marcat câte un gol pe repriză.

Mai mult decât sigur, eșecul cu Daco-Getica nu a picat deloc bine pentru conducerea tehnică a Chindiei, atâta timp cât Viorel Moldovan a arătat că este un antrenor care dorește să câștige orice joc, fie că este oficial, fie că este amical. Pentru partida cu bucureștenii, staff-ul tehnic de pe “Eugen Popescu” a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Aioani – Martac, Dudea, Șandru, Dumitrașcu – Șerban, L. Mihai, Lungu, Cherchez – V. Alexandru, Neicuțescu, iar în actul secund a apelat și la restul jucătorilor pe care i-a avut la dispoziție. Pentru târgovișteni eșecul cu Daco-Getica a fost al doilea din pregătiri, după cel cu Rapid București. La capătul întâlnirii cu Daco-Getica, roș-albaștrii au pus punct stagiului de pregătire de la Mogoșoaia, iar de luni aceștia vor relua antrenamentele la propria bază sportivă.

Pe de altă parte, în acest an, formația târgovișteană va beneficia de un buget mai mare, care va ajunge la 4 000 000 lei, oferit de Primăria Municipiului Târgoviște (1 800 000 lei) și de Consiliul Județean Dâmbovița (2 200 000 lei). Chindia va întâlni în primul meci din retur (23 februarie), pe teren propriu, pe Aerostar Bacău.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!