Chindia Târgoviște a învins liderul! Tot mai aproape de Liga 1

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște este tot mai aproape de promovarea în Liga I. Ieri după-amiază, în Joia Mare a Paștelui, pe teren propriu, roș-albaștrii au demonstrat din nou că își doresc cu ardoare urcarea în elita fotbalului dâmbovițean. Într-un meci cu Academica Clinceni, liderul campionatului, dâmbovițenii s-au impus, la limită, cu 1-0, în urma golului înscris de Liviu Mihai, în minutul 20 al întâlnirii. “Decarul” de pe “Eugen Popescu” a  marcat la vinclu, în urma unui corner executat de Cherchez, după care mingea a mers pe traseul Răuță (deviere) – Leca (deviere) – L. Mihai. Importantul succes cu ilfovenii menține Chindia pe locul secund cu șase etape înainte de finalul campionatului, dar mai mult de atât o apropie la doar trei puncte de Academica în clasament. Pe de altă parte, această apropiere face din trupa lui Viorel Moldovan să se lupte chiar pentru primul loc în clasament în ultima parte a campionatului. Etapa viitoare, în deplasare, Chindia va da peste Sportul Snagov, e formație care a fost o perioadă bună de timp liderul Ligii a 2-a în acest sezon.

Chindia Târgoviște – Academica Clinceni     1-0 (1-0)

Marcator: L. Mihai (20).

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Novac – Rață (76 Dumitrașcu), L. Mihai, Șerban – Florea (68 V. Alexandru), Cherchez (61 Neguț). Antrenor: Viorel Moldovan.

Academica: Ureche – Achim, Patriche, Răuță, Dobrescu – Barbu, Șut (64 Pațurcă) – Pârvulescu (46 Dumitru), Olariu, R. Ion (76 Horșia) – Buziuc. Antrenor: Ilie Poenaru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!