Chindia Târgoviște a încheiat la înălțime cantonamentul de la Mogoșoaia, Viorel Moldovan: “Am arătat foarte bine în amicale”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a încheiat în forță stagiul de pregătire efectuat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Formația antrenată de Viorel Moldovan a obținut victorii pe linie în disputele susținute în cantonamentul centralizat.

În ultimul test de verificare roș-albaștrii au trecut de CS Balotești, cu scorul de 2-0, la capătul reușitelor semnate de Liviu Mihai (11 m) și Florea. Până la disputa cu Balotești, Chindia a mai evoluat în alte trei partide amicale, în compania unor adversari precum CS Afumați (2-1), Viitorul Domnești (3-2) și Juventus (3-1). Împotriva ilfovenilor de la Balotești, Viorel Moldovan a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Aioani – Martac, C. Dinu, Vătavu, Dumitrașcu – Neguț, L. Mihai, Țilică, Manea – Cherchez, D. Florea, iar în actul secund au intrat și restul componenților de lângă Turn, așa cum s-a observat în fiecare test de verificare susținut în perioada stagiului de pregătire. “Am arătat foarte bine în amicale. Am jucat patru meciuri în total și de fiecare dată am câștigat. Mă bucur că pe durata celor patru jocuri am rulat toți jucătorii”, ne-a declarat Viorel Moldovan. Următorul amical pentru Chindia va fi miercuri, cu FC Voluntari, în deplasare. FC Voluntari reprezintă echipa în fața căruia Chindia a pierdut barajul de promovare pentru Liga I în această vară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!