Chindia Târgoviște ia în calcul doar rezultate pozitive până la finalul campionatului. Viorel Moldovan: “Trebuie să menținem cadența, nu avem voie să facem pași greșiți”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște luptă cu ardoare pentru a urca în Liga I la finalul sezonului. Rezultatele pozitive înregistrate de roș-albaștrii în acest an indică faptul că aceștia au potențialul necesar de a se bate cu orice adversar din serie în lupta pentru promovare.

La capătul a patru jocuri disputate în 2019, elevii lui Viorel Moldovan au acumulat 10 puncte dintr-un total de 12. Singurul semi-eșec înregistrat de târgovișteni în acest miniretur a fost în meciul cu Petrolul Ploiești, când s-a terminat 0-0. În schimb, în disputele cu Aerostar Bacău (3-2), FC Argeș (1-0) și CS Mioveni (4-1), Chindia a câștigat de fiecare dată. Cum obiectivul este clar, cel al promovării, roș-albaștrii își doresc să nu mai facă prea curând pași greșiți. Astfel, conducerea tehnică țintește și ea același lucru, iar în disputa cu Daco – Getica București se dorește să se ajungă la cea de-a 17-a victorie din acest campionat. “În momentul de față avem nevoie de constanță și de concentrare, de atitudine, de seriozitate. Am luat o direcție, să zic așa, la Mioveni, pentru noi a fost foarte important acest joc, oricum am avut un program foarte încărcat în acest mini-debut de sezon. Practic, începutul de retur a fost foarte complicat, dar am ieșit foarte bine din el, și în momentul de față, trebuie să menținem ruta, să nu ne abatem de la ea. Nimic nu se obține cu ușurință, fără sacrificiu, fără implicare, fără concentrare, așa cum am mai spus-o. Trebuie să menținem cadența, nu avem voie să facem pași greșiți. Trebuie să avem un ritm foarte bun și să nu ne abatem de la drumul nostru. Iau în calcul orice, important este să promovăm. Până la urmă, că va fi de pe locul 3, că va fi de pe locul 2 sau 1 e cu atât mai bine direct. Deci orice varintă iau în calcul, numai și numai să promovăm”, s-a exprimat antrenorul Viorel Moldovan la Prosport Live. După 25 de etape scurse, Chindia se află pe locul 4, cu 54 de puncte acumulate. Duminică, de la ora 15.30, pe teren propriu, târgoviștenii întâlnesc Daco-Getica București, într-un joc ce contează pentru etapa a 26-a a campionatului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!