Chindia Târgoviște, gata pentru reluarea campionatului! Viorel Moldovan: “Sunt optimist cu privire la debutul returului”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște revine din această săptămână în prim-plan. Roș-albaștrii reiau meciurile oficiale, iar vineri, de la ora 14.00, pe “Eugen Popescu” va întâlni pe Aerostar Bacău, într-un joc ce va conta pentru etapa a 22-a a campionatului. Conducerea tehnică a echipei a transmis într-o conferință de presă că Liviu Mihai et comp. sunt pregătiți pentru a doua parte a campionatului, unde va avea ca obiectiv primordial promovarea în Liga I.

“A fost o perioadă dificilă pentru băieți. A trebuit să parcurgem toate etapele necesare pentru a ne pune la punct foarte bine vizavi de ce ne așteaptă în retur. Am făcut un stagiu de pregătire foarte bun la Mogoșoaia. Am avut parte și de jocuri amicale, iar băieții s-au pregătit exemplar. Din acest punct de vedere sunt mulțumit de ei. Au avut parte de o perioadă dificilă, care sunt convins că va fi benefică cu privire la ceea ce ne-am propus. Așa cum se știe, rezultatele din amicale nu m-au mulțumit. Chiar dacă nu am avut parte de rezultate bune în amicale sunt foarte optmist și încrezător cu privire la debutul returului. Vom fi alții și vom arăta altceva vineri în meciul cu Aerostar Bacău. Am adus jucători de calitate, care completează acest grup. Am dublat toate posturile și cred că avem echipă puternică. O să dăm drumul la motoare pentru a reuși ce ne-am propus la începutul campionatului, adică să promovăm în Liga I. Urcarea în Liga I ar fi o realizare importantă pentru toată lumea”, a declarat antrenorul Viorel Moldovan într-o conferință de presă. După 21 d etape scurse din actualul campionat, Chindia se află pe locul 5, cu 41 de puncte acumulate.
Sursă foto: dambovitapenet.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!