Chindia Târgoviște, în febra primul duel cu CS Mioveni din cadrul barajului de menținere/promovare în Liga 1. Marcel Ghergu: “Suntem favoriți”

Publicitate

Chindia Târgoviște întâlnește, duminică seara, pe CS Mioveni, în primă manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Primul duel dintre cele două formații va avea loc pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 20.30.

Pentru ambele echipe acest baraj va fi unul pe viață și moarte. Chindia vizează menținerea în primul eșalon, iar Mioveni țintește promovarea pe prima treaptă a fotbalului românesc.

Înaintea primului joc din cadrul barajului, oficialii Chindiei au declarat că echipa antrenată de Emil Săndoi este favorită în fața argeșenilor.

“Putem spune că suntem favoriți. Dar totuși cele două jocuri din cadrul barajului vor fi dificile. Știți foarte bine că sunt ambiții mari, vor veni și ei cu o dorință foarte mare. Sper să recuperăm jucătorii noștri  până duminică așa cum trebuie și să putem aborda primul joc  bine. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște.

De asemenea, fostul antrenor al Chindiei, Viorel Moldovan, vede echipa târgovișteană tot favorită la câștigarea acestui baraj.

“Faptul că se va juca barajul în dublă manșă e mult mai ok, pentru că se gestionează mai ușor situația decât într-un singur meci. Barajul e baraj și nu știi niciodată ce se poate întâmpla, dar e mai greu pentru echipele din Liga 2 în astfel momente, de aceea o văd și eu favorită pe Chindia și m-aș bucura din tot sufletul să rămână în Liga 1”, a precizat fostul internațional pentru prosport.ro.

Până acum niciun baraj de menținere/promovare  în  Liga 1 nu a fost adjudecat de vreo reprezentantă a Ligii a 2-a.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!