Chindia Târgoviște face eforturi deosebite pentru recuperarea unuia dintre jucătorii de bază până la startul manşei secunde din barajul de promovare în Liga 1

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște încearcă să-l recupereze pe Liviu Mihai până la manșa retur a meciului cu FC Voluntari din cadrul barajului de promovare pentru Liga I. Mijlocașul este în continuare incert pentru duelul cu ilfovenii, așa cum a fost și la disputa din tur.

Medicii fac eforturi deosebite pentru a-l pune pe picioare pe experimentatul jucător , după ce acesta acuză o leziune la coapsă. “Fițaru” este una dintre pisesele de rezistență ale grupării dâmbovițene, iar în jocul tur lipsa sa de pe teren s-a observat din plin. Înlocuitorul său, Alin Pencea, nu s-a ridicat la nivelul așteptat și-a întâmpinat mai multe carențe la mijlocul terenului. Lipsa de pe teren al lui Liviu Mihai s-a văzut și în dreptul atacanților târgovișteni, care foarte rar au fost jucați de către Pencea. În actualul sezon, “Fițaru” a fost unul unul dintrei cei mai buni jucători ai Chindiei, dar și unul dintre golgheterii Ligii a 2-a, cu 9 goluri marcate. Liviu Mihai a ajuns la Chindia, în urmă cu trei ani, de la CSMS Iași. Alte echipe pe la care a mai trecut în carieră mijlocașul de 30 de ani au fost Unirea Slobozia, Petrolul Ploiești, Farul Constanța și CSM Ploiești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!