Chindia Târgoviște, debut cu stângul în play-out. Înfrâgere cu Hermannstadt

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște a dezamăgit total în debutul play-out-ului Ligii 1. Într-o deplasare de totul s-au nimic, dâmbovițenii s-au ales cu nimic din duelul cu FC Hermannstadt.

Într-o dispută în care în care elevii lui Viorel Moldovan nu au reușit să tragă niciun șut pe poarta adversă, Hermannstadt s-a impus, la limită, cu 1-0, la capătul unui gol marcat în debutul întâlnirii de Debeljuh. După reușita din minutul 4, ambele formații au mai pus foarte rar in dificultate poarta adversă.

Eșecul cu sibienii afundă și mai mult drumul Chindiei de a rămâne în Liga 1. Cu 13 runde înainte de finalul stagiunii, târgoviștenii se află pe loc de baraj (6), cu doar 13 puncte acumulate. În spatele Chindiei se mai află, la distanță foarte mică, Poli Iași (12 p) și FC Voluntari (11 p).

Etapa viitoare, Chindia va da piept pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște  1-0 (1-0)

Marcator: Debeljuh (4).

Hermannstadt: Cristiano, T. Almeida, Viera, Opruț – Dâlbea, Romario – I. Petrescu (84 Jo Santos), Yazalde (75 Dumitriu), Cordea (60 Bușu) – Debeljuh. Antrenor: Vasile Miriuță.

Chindia: D. Moldovan – Martac (83 Dumitrașcu), Benga, Diallo, Corbu – Neguț, Novac, Bic, Șerban – Barbu (46 Dangubic), Berisha (75 Cherchez). Antrenor: Viorel Moldovan.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!