Chindia Târgoviște dă startul și în etapa a doua a sezonului de primăvară al Ligii a 2-a! Roș-albaștrii au parte vineri de un duel de “foc” la Pitești

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște va deschide o nouă etapă în Liga a 2-a. Vineri, de la ora 17.30, pe stadionul “Nicolae Dobrin” va întâlni pe FC Argeș Pitești, într-un derby ce va conta pentru etapa 23-a a campionatului. Gruparea dâmbovițeană a făcut același lucru și săptămâna trecută, când a înfruntat pe Aerostar Băcău, la reluarea eșalonului secund. Roș-albaștrii s-au impus în acel joc cu scorul de 3-2, după ce oaspeții au condus în două rânduri.

Elevii lui Viorel Moldovan țintesc să obțină toate punctele și cu piteștenii pentru a rămâne în apropierea primului loc și după a patra rundă a returului. Disputa dintre FC Argeș și Chindia poate fi urmărită în direct la Tv, fiind televizată de Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport. În meciul tur, partida dintre cele două formații s-a încheiat la egalitate, 1-1. Înaintea meciului de vineri, cele două echipe sunt vecine de clasament: FC Argeș ocupă locul 5, cu 41 de puncte, iar Chindia se află pe 4, cu 47 de puncte. Disputa dintre cele două formații se anunță a fi una de “foc”, iar ambele echipe vizează de la bun început victoria. Mai mult de atât, antrenorul principal al argeșenilor, Emil Săndoi, a urmărit pe viu Chindia în partida cu Aerostar Bacău.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!