Chindia Târgoviște a câştigat Cupa Centenarului. Micuții fotbaliști antrenați de Ionuț Iugulescu au defilat. “Această grupă de copii este una foarte bună”

Publicitate

Ionuț Parghel
Cupa Centenarului – cel mai mare turneu de fotbal din România destinat copiilor – a reprezentat un real succes pentru juniorii E ai Chindiei Târgoviște. Micuții fotbaliști de pe “Eugen Popescu”, antrenați de Ionuț Iugulescu, au devenit campioni după ce au fost de neoprit la turneul destinat copiilor născuți în 2008.

Cei mai mici fotbaliști roș-albaștrii au devenit câștigători obținând victorii pe linie pe “Arena Națională”. Beneficiind o generație foarte bună, Chindia a intrat în posesia trofeului pus în joc după ce a trecut în finală de Prosport București, cu 2-1. În schimb, până la disputa din ultimul act, târgoviștenii au dat de pământ cu FC Bacău – 4-2 (semifinale), Stars Brăila – 3-0 (sferturi) și Școala de Fotbal Snagov – 6-2 (optimi). În schimb, în faza grupelor, Chindia le-a depășit în grupa P pe Pro Activ București 10-0, FC Argeș 3-1 și Delta Tulcea 11-0.

“Ne bucurăm că am cucerit turneul, dar în continuare mai avem mult de muncă

Bucuria adjudecării trofeului a fost una imensă și pentru sfaff-ul tehnic al echipei. “Sunt foarte mulțumit de evoluțiile copiilor. Ei s-au comportat la înălțime pe toată durata turneului. Au îmbinat utilul cu plăcutul. Este o bucurie mare pentru noi că am putut termina pe primul loc la prima ediției a Cupei Centenarului. Am început bine turneul și așa l-am dus până la final. Această grupă de copii este una foarte bună. La nivel județean domină categoric. M-a bucurat mult că ei s-au adaptat rapid condițiilor de joc. Cel mai greu joc a fost cel din finală. Ne-am impus și acolo, dar în rândul lor a apărut o presiune suplimentară, iar emoțiile au fost ceva mai mari. Puteam câștiga mai clar și finala. Dar, oboseala acumulată pe durata întrecerii și-a spus cuvântul. Ne bucurăm de adjudecarea trofeului, dar în continuare mai avem mult de muncă”, ne-a declarat Ionuț Iugulescu. Principalii marcatori ai echipei dâmbovițene la Cupa Centenarului au fost Eric Călugărescu și Răzvan Bozieru. Pentru Cupa Centenarului, la care au participat peste 3000 de copii, lotul Chindiei i-a cuprins pe Adrian Nițu, Robert Hrișcă – portari, Darius Frățiloiu, Vlad Dragomir, Raul Neagu, Albert Dinu, Luchian Radu, Andrei Cocoșatu, Rareș Stoiculescu, Victor Pârva, Eric Călugărescu, Răzvan Bozieru, David Constantin (n. 2009) și Ciprian Bălașa (n. 2010).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!