Chindia Târgoviște atacă victoria! Viorel Moldovan: “Punctele puse în joc sunt capitale pentru noi”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște pune, astăzi, punct meciurilor din turul campionatului. La ultima apariție din prima parte a Ligii a 2-a, roș-albaștrii întâlnesc pe teren propriu, de la ora 14.00, pe Energeticianul, formație aflată pe locul 8. Obiectivul târgoviștenilor în disputa de astăzi va fi victoria, pentru a se ajunge din nou în fruntea podiumului, dar și pentru a se păstra o mică distanță în clasament față de urmăritoare.

Conducerea tehnică a Chindiei își dorește și ea un succes după ce lui Cherchez et comp. le-au lipsit acest lucru în ultimele două meciuri. “Va fi un meci foarte dificil. Ținând cont și de condițiile meteorologice sper să avem la ora partidei terenul bun de joc. De asemenea, avem și câteva probleme de lot înaintea disputei. Ne dorim foarte mult să-l câștigăm. Avem nevoie de toate cele trei puncte. Sper ca la final să le obținem și să trecem peste toate problemele pe care le întâmpinăm.Victoria cu Energeticianul va fi foarte importantă pentru noi. Orice joc are importanța lui. Punctele puse în acest meci sunt capitale pentru noi. Venim după două în meciuri în care am remizat de fiecare dată. Noi ne-am propus să obținem mai mult în jocurile cu Oradea și Metaloglobus dar nu am reușit acest lucru.Trebuie să mergem înainte. E bine că suntem în grafic și ne dorim victoria cu Energeticianul. Nu pot să spun că nu sunt mulțumit, dar se putea și mai mult. Sunt exigent. După ultimele două jocuri mi-aș fi dorit să avem două puncte în plus. Tot timpul e loc de mai bine. Energeticianul ar fi o echipă de bătut, dar fotbalul, după cum se știe, e un joc dat dracului. Vom întâlni un adversar imprevizibil și oscilant în evoluțiile din acest sezon. Energeticianul e o echipă puternică și care și-a propus multe la startul sezonului”, ne-a declarat antrenorul Viorel Moldovan, cu o zi înainte de ultimul meci al turului.

Gazonul de pe “Eugen Popescu” a fost acoperit cu folie

Oficialii Chindiei au făcut tot ce le-au stat în putință pentru ca suprafața de joc să arate cât mai bine la startul jocului. Aceștia au luat hotârarea la începutul săptămânii să acopere gazonul cu folie din cauza vremii nefavorabile. “Acoperirea suprafeței de joc a fost un lucru foarte bun. Inițiativa președintelui a foat una extrem de bună. Cu siguranță terenul se va prezenta în condiții bune. S-au făcut eforturi deosebite în acest sens. S-a muncit mult”, ne-a precizat Viorel Moldovan. Disputa cu Energeticianul nu va fi ultima pentru Chindia în acest an. Cum Liga a 2-a va mai programa două etape din retur, târgoviștenii vor mai înfrunta pe final de 2018 pe ASU Poli Timișoara și U. Cluj. Partida cu bănățenii o va susține duminică, tot pe teren propriu, de la ora 14.00, iar pe cea cu U. Cluj, pe 7 decembrie (19.30), în deplasare. Cum are ca obiectiv promovarea în Liga I la sfârșitul stagiunii, Chindia are în vizor să termine pe primul loc și la final de 2018. După ce în această etapă Sportul Snagov a trecut de FC Argeș (1-0), Chindia a căzut pe locul 2 în clasament, aflându-se la trei “lungimi” în spatele noului lider.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!