Chindia Târgoviște atacă victoria la Timișoara. Roș-albaștrii sunt imbatabili în duelurile cu echipele bănețene în acest sezon

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște are parte, astăzi, de a doua deplasare în Banat în actualul campionat. În această după-amiază, de la ora 15.00, roș-albaștrii întâlnesc pe ACS Poli Timișoara, într-un joc ce va conta pentru etapa a 11-a, a Ligii a 2-a.

Cu un moral de fier după ultimele rezultate înregistrate, târgoviștenii vor aborda disputa cu timișorenii doar cu gândul la cele trei puncte. Elevii lui Viorel Moldovan iau în calcul pe Bega strângerea a toată zestrea de puncte pentru a se apropia și mai mult de primul loc al clasamentului. Înaintea meciului de astăzi, Chindia ocupă locul 5, cu 20 de puncte acumulate, aflându-se la doar patru lungimi în spatele noului lider Academica Clinceni. În schimb, fosta divizionară A, este penultima clasată în eșalonul secund, cu doar 5 puncte strânse după disputarea a zece meciuri. Conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare într-un rezultat pozitiv în partida cu ACS Poli Timișoara. “Ne-am apropiat de primele clasate. Trebuie să continuăm să avem atitudinea din a doua repriză a meciului cu Ripensia. La noi ține totul de atitudine, concentrare, deoarece calitate există. Uneori tratezi adversarul un pic cu superioritate și te expui”, s-a exprimat Viorel Moldovan pentru Liga2.ro. Chindia a fost neiertătoare în utimele trei meciuri din campionat, învingând pe rând pe Farul Constanța (5-1), Dacia Unirea Brăila (1-0) și Ripensia Timișoara (4-2). Pe de altă parte, în acest sezon, echipa antrenată de Moldovan a fost imbatabilă în duelurile cu formațiile din Timișoara, trecând atât de ASU Poli Timișoara (1-0), cât și de Ripensia Timișoara. În disputa cu ASU, Chindia s-a impus chiar în Banat, iar autorul golului a fost golghetetul Cristi Cherchez, jucător ce astăzi va absenta din cauza cartonașului roșu primit în disputa cu Ripensia. Delegația Chindiei a făcut deplasarea cu avionul la Timișoara în cursul serii de marți.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele