Chindia Târgoviște, aproape de o despărțire iminentă de antrenorul Viorel Moldovan. Tehnicianul nu mai este dorit de acționarii clubului

Publicitate

Șoc lângă Turnul Chindiei! Viorel Moldovan se află foarte aproape de a părăsi banca tehnică a Chindiei Târgoviște, formație cu care a reușit promovarea în Liga 1 în urmă cu un an.

Eșecul suferit de roș-albaștrii în disputa cu Poli Iași (0-2) i-ar fi fost fatal tehnicianului ardelean. Mai mult de atât, contractul antrenorului cu echipa dâmbovițeană expiră marți, 30 iunie, iar negocierile dintre cele două părți pentru o nouă colaborare nu au ajuns la vreo finalitate.

Observând situația grea în care se află echipa, tehnicianul,se pare că, a ales să nu mai continue alături de roș-albaștrii. Pe de altă parte, din cauza rezultatelor negative bifate de echipă în ultima perioadă, acționarii clubului au decis să nu-i mai ofere credit tehnicianului până la finalul stagiunii.

Potrivit Telekom Sport, cele două părți au ales deja  să rupă înțelegerea contractuală cu două zile înainte ca aceasta să expire. Foarte probabil, mâine de dimineață, Moldovan se va întâlni cu jucătorii pentru a-și lua la revedere, chiar dacă astăzi  “Comisarul” a condus antrenamentul pe terenul de la Aninoasa.

Cu opt etape înainte de finalul campionatului, Chindia se află pe loc retrogradabil (7), cu doar 17 puncte acumulate, iar miercuri va da piept cu FC Voluntari, într-un meci extrem de greu.

Sursă foto: prosport.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!