Chindia Târgoviște afișează probleme de lot înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Publicitate

Chindia Târgoviște înfruntă în această după-amiază, pe “Ilie Oană” din Ploiești, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc ce va conta pentru etapa a 9-a a Ligii 1. Înaintea meciului cu formația din Covasna, Chindia întâmpină numeroase probleme de lot și nu poate conta pe mai mulți jucători importanți.

Pentru duelul cu Sepsi, gruparea roș-albastră nu poate miza pe serviciile unor jucători precum Cherchez, Novac sau Dumiter. “Avem probleme de lot. Nu l-am putut recupera pe Cristi Cherchez, are acea problemă la aductori, încă suferă… Nu va juca nici Novac, care, cum știți, e în refacere după operația de menisc. Dumiter are o clauză în contract potrivit căreia nu poate fi folosit cu Sepsi. Avem 18 jucători de câmp și trei portari pentru meciul de mâine. Sepsi e total schimbată față de sezonul trecut. Acolo se investește și în infrastructură și la nivelul lotului. Fac apel la suporteri să vină și să ne susțină așa cum au făcut-o în meciul cu Dinamo. Avem nevoie de victorie”, a precizat antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, într-o conferință de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

După opt jocuri susținute, Chindia ocupă locul 13, cu 5 puncte acumulate, iar Sepsi se află pe 8, cu nouă puncte strânse.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!