Chindia Târgoviște a găsit din nou drumul victoriei în campionat. Viorel Moldovan: “Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte în ultimele două meciuri”

Publicitate
Distribuie

Chindia Târgoviște a urcat pe locul 10 după succesul cu Poli Iași și a scăpat pentru moment de presiunea pozițiilor retrogradabile. Aseară, la Ploiești, dâmbovițenii au învins cu 2-1 gruparea din Moldova, după o perioadă de secetă de două luni, de când data ultimul succes târgoviștean (mai exact de pe 7 octombrie, 1-0 cu FC Voluntari).

Victoria la limită cu ieșenii a adus o bucurie imensă, dar în același timp și o descătușare vizibilă în  rândul conducerii tehnice roș-albastre. La finalul meciului cu Poli Iași, antrenorul Viorel Moldovan și-a felicitat jucătorii, dar totodată le-a transmis subtil că trebuie să acumuleze cât mai multe puncte în ultimele două jocuri din acest an.

“Un om nu este distrus atunci când este învins, este distrus atunci când renunță. Îmi felicit jucătorii. Le-am spus și înainte de joc că am luat niște corecții, dar trecutul nu ne definește și mă bucur enorm pentru această victorie. Îmi felicit băieții pentru atitudine. Este importantă această victorie pentru ceea ce va urma. Ca antrenor, eu așa gândesc, ești singurul responsabil pentru rezultatele negative. Rezultatele pozitive, ei culeg laurii și mă bucur pentru ei. Tot ce e negativ, eu îmi asum. Ei trebuie doar să intre pe teren determinați și să joace, pentru că știm fotbal. O serie destul de complicată, nu e ușor, așa e la fotbal. Imediat basculează lucrurile într-un sens pozitiv sau un sens negativ. Oricum, sper să fie un nou început pentru noi. Mai avem două jocuri până la finalul acestui sezon de toamnă, să le terminăm cu bine și să acumulăm cât mai multe puncte”, a spus Viorel Moldovan, la sfârșitul jocului cu Poli Iași.

În ultimele două jocuri din acest an, Chindia va mai da piept cu FC Hermannstadt (acasă) și Sepsi Sfântu Gheorghe (deplasare).

Sursă foto: gsp.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!