Cele mai mici luptătoare de la CSȘ Târgoviște, pe podium la Naționalele dedicate juniorilor mici. Alexandra Girescu a devenit campioană a României

Publicitate

Cele mai mici luptătoare ale Clubului Sportiv Școlar Târgoviște au terminat cu fruntea sus finala Campionatului Național dedicat juniorilor mici. În sala Complexului Sportiv “Iftimie Elisei” din Medgidia, sportivele antrenate de Georgiana Filip Paic au avut parte de rezultate remarcabile.

Alexandra Girescu a devenit campioană a României, la Under 11, în limitele categoriei 24 de kilograme. Micuța luptătoare de la CSȘ a luptat fără greșeală pe toată durata concursului, iar la final a cucerit la pas aurul național.

În schimb, Larisa Bucur (cat. 65 kg) – la U13, Miruna Burlacu (cat. 37 kg) și Daria Gheorghe (cat. 57 kg) – ambele U11, au intrat în posesia medaliilor de broz.

De asemenea, în urma rezultatelor înregistrate de micile luptătoare, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe medalii al cluburilor.

La finalul întrecerii, antrenoarea Georgiana Filip Paic s-a declarat mulțumită de evoluțiile micilor sportive. “Un concurs epuizant, un concurs cu multe emoții, lacrimi de bucurie, dar și de tristețe. Sunt mândră de sportivele mele și vreau să mulțumesc părinților lor care au înțeles sacrificiile care trebuie făcute”.

Rezultatele bifate de cele patru sportive de la CSȘ la competiția de la Medgidia arată că luptele feminine dâmbovițene are viitor, iar acesta  sună din ce în ce mai bine.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!