Cele mai gustoase gogoși din Târgoviște le puteți găsi la Donuteria Sweet Donuts

Publicitate
Distribuie

De la sfârșitul lunii iunie, într-o locație cu personal prietenos, Donuteria Sweet Donuts din Târgoviște își așteaptă, zilnic, clienții dornici să se delecteze cu tipurile de gogoși preferate.

Pofticioșii pot alege din mai multe sortimente apetisante de donuts. Cei care doresc să își înveselească ziua cu un dulce pot alege combinații savuroase de umpluturi, glazuri și topping-uri, precum ciocolată albă , fructe de pădure, lămâie și merișoare, ciocolată și portocale și altele.

În gama de sortimente se pot regăsi o serie delicii precum: safari dots, glazer choc, Apple dots, pink dots, tricolor ball dots, dark duo choc, tutti bombon, red velvet, dark deco ball, Boston cream ball, caramel dots și multe altele.  În plus, cei care vor să se bucure de aromele deserturilor alături de familie sau prieteni pot opta pentru brioșe cu iaurt sau merișoare și plăcinte extrem de îmbietoare.

Și cum delicioasele gogoși merg perfect în compania unei băuturi revigorante, la Donuteria Sweet Donuts se găsesc atât preparate pe bază de cafea, cât și băuturi răcoritoare. Gogoșile disponibile la Donuteria Sweet Donuts sunt fără amelioratori, agenți de creștere sau conservanți.

Singura donuterie din Târgoviște poate fi găsită pe Calea Domnească, nr. 237, vis-a-vis de Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu”, în apropierea autogării ATYC.

Aceasta este deschisă de luni până vineri, între orele 07.00 -18.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 08.00 -17.00.

Comenzile se pot face la numărul de telefon 0790 599 791.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!