Cel mai grav accident al anului declanșează razii masive în trafic

Publicitate

Șosele din România, adevărate cimitre!

10 persoane au murit şi 7 sunt rănite în urma unui accident de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa, la ora 5:00, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu. Șoferul unui tir a intrat pe contrasens şi a izbit un microbuz de pasageri. Nouă persoane au murit pe loc, printre care și cei doi șoferi, fapt ce îngreunează cercetările. Supraviețuitorii sunt grav răniți și sunt în general femei. Ele se întorceau de la muncă.

Acesta este considerat cel mai grav accident rutier al anului 2019, fiind activat planul roșu pentru salvarea victimelor.

În acest context, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat pe contul personal de socializare razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport şi şoferii care nu respectă legea.

“Va urma o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport şi şoferii care nu respectă legea şi vom aplica noi măsuri drastice în acest domeniu. Am decis să convoc un comitet operativ cu toţi factorii de decizie implicaţi pentru a lua măsurile necesare, astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete”, a scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

(sursa FOTO: Observatortv)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!