Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită

Publicitate

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, celulita poate fi combătută prin această metodă foarte simplă! Felul în care arată pielea ta este dovada vie a atenţiei pe care o acorzi stilului tău de viaţă.

Astfel, o viaţă agitată, stresată, mereu pe fugă cu mese luate târziu sau în faţa calculatorului, în timp îşi vor pune amprenta asupra corpului tău. Nici viciile nu sunt de ignorat atunci când vorbim despre celulită. Fumatul şi consumul zilnic de alcool contribuie substanţial la dezvoltarea aspectului de coajă de portocală.

Sportul, mai mult decât necesar

Activităţile cardio pun sângele în mişcare, ajută la o mai bună oxigenare a celulelor dar şi a creierului, mobilizează metabolismul pentru a intensifica procesul de ardere a ţesutului adipos şi te ajută să dormi mai bine.

Chiar dacă mai faci greşeli culinare, mişcarea este cel mai bun aliat pentru a te bucura de o viaţă sănătoasă într-un corp sănătos.

Alimentaţia nesănătoasă, cea mai mare problemă

Uită de produsele de tip fast food sau cele cu preparare rapidă mai ales a produselor congelate. Introdu în alimentaţia ta cât mai multe fructe şi legume proaspete. Nu te sfii să apelezi şi la un mic truc, un elixir de vitamine şi minerale atât înainte cât şi după fiecare masă pentru a impulsiona organismul să ardă cât mai multe calorii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!