Ce spune tatăl fetei lovită cu bestialitate de un individ eliberat recent din închisoare. ,,Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi’’

Publicitate

Ştefan Khalil
Tatăl tinerei care a fost bătută de un individ foarte periculos, pe scara unui bloc din Alba-Iulia, a povestit momentele dificile prin care a trecut atunci când a văzut imaginile. Părintele fetei îl acuză pe agresor că a fost laș și că și-ar dori să stea doar două minute față în față cu acesta.

Cel mai rău este că aceste persoane, care foarte probabil au și niște probleme psihice, au fost eliberate din închisori în urma legii recursului compensatoriu. Tatăl fetei din Alba-Iulia îi consideră  pe politicieni cei mai vinovați pentru ce i s-a întâmplat fiicei sale. Bărbatul agresor are un trecut infracțional, cu fapte grave, dar umblă liber printre oameni nevinovaṭi ṣi lipsiṭi de apặrare, ca fata din imagini.

” Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Individul asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul… Nenorociți sunt cei care au dat legile aastea, de i-au scos afară. Nu se poate așa ceva, în ce țară trăiești ca să eliberezi infractorii ăștia. Ei sunt la fel de vinovați”, a declarat tatăl fetei, pentru Observator.tv.

Incidentul a avut loc pe 17 noimbrie, când pe scara unui bloc din Alba-Iulia, un individ ce a fost de curând eliberat de la închisoare, a atacat o tânără, iar urmările au fost groaznice. Fata are pierderi de memorie acum, iar familia ei e încă șocată și revoltată de ce s-a întâmplat. Imaginile în care fata a fost bătută, au fost surprinse pe una dintre camerele de supraveghere ale scării. În 2017 a fost dată Legea privind recursul compensatoriu. 1.219  de deţinuţi au fost eliberaţi la termen şi 4.532 de deţinuţi au fost eliberaţi condiţionat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!