Ce spune primarul Municipiului Moreni despre petiţia “Fără penali în funcţii publice”. Semnează sau nu?

Sursă foto: reporterpenet.ro
Publicitate

După ce primarul PSD al oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat petiţia “Fără penali în funcţii publice”, s-a produs o situaţie tensionată în partidul din care face parte, edilul atrăgând multe critici, mai ales din partea conducerii.

Sunt informaţii că şi alţi membri PSD din Dâmboviţa ar fi semnat sau aveau de gând să semneze petiţie. Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, se numără printre cei care nu vor semna o astfel de petiţie, considerând că Oamenii politici din administrația publică sunt vânați în permanență şi că noţiunea de “penali” este folosită tendenţios. ,,Noțiunea de penali este folosită tendențios, în mod forțat pentru a fi atacați oamenii din administrația publică, lucru care a pornit chiar de la președintele țării. Oamenii politici din administrația publică sunt vânați în permanență. Toți avem dosare penale pentru diverse reclamații. Asta nu înseamnă că suntem penali. Este folclor. Unora le place noțiunea și eticheta de penali. Există prezumția de nevinovăție, se fac cercetări, se fac sesizări la CEDO și se observă că, uneori anumiți oameni politici sunt hărțuiți fără rost și, în final, se dovedește că nu sunt penali”, a declarat pentru RADIO MINISAT  Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni.

Primarul a transmis că nu va semna această petiţie, menţionând, totodată, că nu a fost contactat de nimeni în această privinţă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!