Ce s-a întâmplat cu un bărbat din Dâmboviţa care a furat o cruce din cimitir. De ce a ajuns la spital şi ce au descoperit poliţiştii

Publicitate

Potrivit mdi.tv, un bărbat în vârstă de 75 de ani din comuna dâmboviţeană Produleşti a furat crucea tatălui unui general în rezervă din localitate şi a început să umble cu ea prin sat. Băut bine, acesta a căzut într-un şanţ, unde a fost găsit de un localnic.

Întrebat de acesta din urmă ce a păţi, bărbat i-ar fi spus că a fost lovit de o maşină, astfel că localnicul a sunat de îndată la 112. Poliţiştii au văzut lângă acesta crucea furată şi şi-au dat seama că povestea este cusută cu aţă albă, descoperind apoi că de fapt acesta nu a fost lovit de maşină, ci a căzut pur şi simplu, cel mai probabil din cauza băuturii. Cum căzătura i-a provocat răni destul de serioase, acesta a fost dus la spital.

“Politistii din cadrul Formatiunii Rutiere Gaesti au fost sesizati, de catre un barbat, cu privire la faptul ca o persoana a fost lovita de o masina. In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca un barbat de 75 de ani, in timp ce se deplasa, pe raza localitatii Produlesti, in calitate de pieton, pe fondul consumului de bauturi alcoolice s-a dezechilibrat si a cazut intr-un sant de pe marginea partii carosabile, fara sa fie acrosat de un autoturism. Din primele verificari, se pare ca acesta ar fi sustras si o cruce dintr-un cimitir. Se continua cercetarile” – IPJ Dâmboviţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!