Cazul pozitiv de COVID-19 din Dâmbovița, confirmat de primarul de la Corbii Mari. Se iau măsurile necesare, se face apel la populație să înțeleagă și să respecte indicațiile

Publicitate

Primul caz de COVID-19 în Dâmbovița este confirmat  și de primarul localității de unde provine pacientul, comuna Corbii Mari.

Edilul Ionuț Bănică face apel la calm, rațiune și multă grijă!

Bărbatul depistat pozitiv făcea dializă la o clinică privată din București, și nu la Spitalul ”V. Babeș” cum s-a înțeles inițial.

”Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

În acest context, vreau să vă anunț că serviciile publice administrative ale Primăriei vor fi disponibile numai pentru situații de absolută necesitate. Primăria rămâne deschisă, dar numai pentru nevoi urgente. Serviciul la ghișeu este suspendat, iar petițiile sau alte probleme care se pot rezolva pe parcurs le puteți trimite pe adresele de e-mail. Vorbim la telefon, suntem prezenți non-stop în localitate și suntem în prima linie a luptei cu această epidemie. Avem curaj, avem rațiune și vom trece cu bine peste asta. Vă promit!

Revenim cu măsurile ce vor fi comunicate și luate de instituțiile statului”, a transmis edilul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică.

Sunt puse la dispoziție următoarele numere de telefon utile:

Telefoane utile:

Primar: 0799777707

Viceprimar: 0731354419

Administrator Public: 0731354421

e-mail : primaria_cm@yahoo.com

DSP: 0786930676; 0785213254; 0785213252

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!