Caz șocant într-o localitate din Dâmbovița! Un tânăr a fost înjunghiat de un consătean. Agresorul a fost reținut

Publicitate

Un tânăr de 23 de ani din Odobești este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un bărbat de 28 de ani, din aceeași localitate. Din fericire cel care a fost înjunghiat a supraviețuit, dar a fost transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca din București.

Conform Poliției Orașului Titu, polițiștii au fost sesizați,  sâmbătă,  14 septembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată cu un cuțit. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

“În cursul serii de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost agresată cu un cuțit. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor au stabilit că pe fondul unei altercații spontane, în timp ce se afla pe o stradă din Odobești, un tânăr de 23 de ani, din localitate, ar fi agresat cu un obiect tăietor ascuțit, un alt tânăr de 28 de ani. Victima a fost transportată la spitalul Floreasca în satre gravă, având nevoie de investigații medicale amănunțite. În acest moment se află la terapie intesivă. În urma concluziilor preliminare ale medicului legist s-a constatat faptul că viața părții vătămate a fost pusă în primejdie. Tănârul, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de omor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru dispunerea de măsuri legale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!