Caz şocant în Dâmboviţa. Un cal a fost bătut cu bestialitate şi lăsat să moară | FOTO

Sursă foto: Save the Horses Romania
Publicitate

Caz şocant în Dâmboviţa, la I.L. Caragiale. Un cal a fost bătut crunt şi lăsat să moară pe un câmp. Un localnic a văzut bietul animal cujm zace rănit şi înfometat şi a anunţat cazul. Au intervenit două ONG-uri, Save the Horses România şi Phrosa’s Sanctuary, iar calul a fost dus la un adăpost unde a fost examinat de un medic veterinar după cum informează mditv.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acesrt caz, pentru identificarea şi pedepsirea celui care bătut cu bestialitate calul, arătând o cruzime fără margini.
“L-am preluat si s-a ridicat in picioare in remorca, mananca, nu are nicio fractura si, daca avem noroc si nu are vreo hemoragie interna, credem ca are sanse mari sa se recupereze, in ciuda starii precare in care se afla acum. Se va numi Lucas si speram sa revenim cu vesti bune despre el. Inutil sa mai spun ca orice ajutor conteaza si ca este imperios necesar sa reusim sa facem o targa pentru preluat animale mari, ca e nevoie de o ambulanta pentru animale mari samd. Pana atunci, ne chinuim si ajutam cum putem, dar tare am vrea sa se termine odata cosmarul asta cu caii si sa nu mai fie atatea cazuri de animale abuzate si maltratate”, este mesajul de pe pagina Save the Horses România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!