Caz şocant în Dâmboviţa! Adolescentă bătută crunt de tatăl său. Acesta i-a ameninţat pe poliţişti cu un cuţit şi a fugit, însă a fost prins la scurt timp

Foto arhivă
Publicitate

La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de o adolescentă de 16 ani, din localitatea Colacu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic și lipsită de libertate de către tatăl și fratele său.

În urma deplasării la fața locului, echipa de cercetare a stabilit că aspectele de sesizate se confirmă, partea vătămată prezentând urme vizibile de violență.

Pe timpul verificărilor, tatăl victimei, un bărbat de 50 de ani, s-ar fi opus conducerii la sediul poliției, i-ar fi amenințat pe polițiști cu un obiect tăietor și ar fi fugit de la fața locului.

Polițiștii au reușit prinderea și imobilizarea acestuia, fiind condus la sediul poliției.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 d eore, pe bază de ordonanță, iar ieri, 20 martie, a fost prezentat Judecătoriei Răcari cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și ultraj.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!