Caz revoltător la Pucioasa! Minoră de 14 ani, găsită pe stradă într-o baltă de sânge, după ce a fost abuzată de șoferul unui microbuz școlar

Publicitate

Caz halucinant la Pucioasa! O minoră de 14 a ani a fost găsită, ieri, pe stradă plină de sânge pe pantaloni, de un gardian care a dus-o la spital. Aceasta a fost găsită într-o astfel de ipostază după ce ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat mai mare cu 30 de ani decât ea.

Șocant este faptul că bărbatul este chiar șoferul microbuzului școlar. Sinistrul caz a ieșit la iveală în momentul când medicii au alertat poliția, după ce au văzut în ce stare se afla fata. În momentul când a fost descoperită de gardian, fata era confuză și nu a știut să explice acestuia ce s-a întâmplat.

Văzând o astfel de situație, gardianul a sunat la 112, iar o ambulanță a transportat-o pe minoră la spital. “În urma cercetărilor efectuate, au stabilit că minora ar fi întreținut relații sexuale (liber consimțite) cu un bărbat de 41 de ani, din Pucioasa, șoferul microbuzului școlar. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, efectuându-se în continuare cercetări sub coordonarea unui procuror”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!