Caz revoltător! Fetiţă bolnavă, bătută de cea care o îngrijeşte

Sursă foto: observator.tv
Publicitate

Ştefan Khalil
O fetiță bolnavă dintr-un centru de plasament din Balṣ este bătută de cei care trebuie să o îngrijească. Au fost filmate cu telefonul mobil momentele când fetițacu dizabilități este agresată.

Totul s-a întâmplat într-un apartament tip familial, unde sunt îngrijiți 6 copii cu nevoi speciale și care se află în plasament.
Pe imagini se vede cum fetița este lovită cu palmele și trasă de păr de o femeie, care este angajată de fapt să aibă grijă de ea și de restul copiilor aflați în centrul de plasament.
După ce au fost mediatizate imaginile, reprezentanții Direcției Protecției Copilului au declarat pentru Observato, că a fost începută o anchetă asupra cazului.
Am și eu o sesizare, am făcut o echipă de cercetare la fața locului. Începe o anchetă. Personalul care a fost pe tură va fi îndepărtat din locație pe perioada cercetării. Daca este cazul vom anunța și organele penale, și cu siguranță vom aplica și măsurile disciplinare, cât și ce dispune instanța, mergând până la desfacerea contractului de muncă”, a declart responsabil de la Protecția Copilului.
Potrivit informaṭiilor, femeia care a agresat copilul, face parte din personalul de îngrijire ṣi educaṭie din acel apartament.
“Este un copil cu dizabilitate și care are din cauza bolii și tulburări de comportament, dar acest lucru nu scuză un astfel de comportament din partea angajaților”, a completat sursa citată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!