Caz dramatic în Dâmboviţa. O bătrânică lovită de maşină nu mai este primită acasă de fiu şi noră

Publicitate

O bătrână de 82 de ani, din comuna dâmboviţeană Produleşti, accidentată de o maşină în urmă cu trei săptămâni, a ajuns să fie plimbată între spital şi locuinţă pentru că familia nu o mai doreşte. Rudele spun că bătrâna este ca un copil acum şi necesită îngrijire permanentă, mai ales că are răni deschise la picioare.

Iulia Stanca, o femeie de 82 de ani din comuna dâmboviţeană Produleşti, accidentată de o maşină în urmă cu trei săptămâni, a ajuns să fie plimbată între spital şi locuinţă pentru că familia nu o mai doreşte. Rudele spun că bătrâna este ca un copil acum şi necesită îngrijire permanentă, mai ales că are răni deschise la picioare provocate de accident. La rândul său, edilul localităţii susţine că de fapt familia ar dori să se îmbogăţească dintr-o eventuală despăgubire din partea şoferului vinovat.

Iulia Stanca a fost grav rănită de un şofer care dădea cu spatele şi care nu a observat-o la timp. Medicii au spus că femeia avea picioarele strivite şi a fost operată, fiindu-i amputate două degete. După două săptămâni petrecute în Spitalul Judeţean Târgovişte, medicii au externat-o.

Cadrele medicale s-au lovit însă de refuzul familiei de o primi pe bătrână, pentru motiv că este grav rănit şi nu are cine să o îngrijească. „Ce să facem cu ea aşa?“ Rudele şi-au exprimat opinia, însă ambulanţierii au lăsat-o, vineri, pe femeie la ea acasă, o locuninţă care stă să se dărâme şi este plină de gunoaie. „Să o ia şoferul care a accidentat-o acasă. Ce să facem cu ea, că nu are cine să o îngrijeasc?. Noi mergem la muncă cu ziua şi nu putem vedea de ea. Nu avem nici bani să o înrijim. Medicii ne-au trimist-o acasă ca să nu intre şoferul la circumstanţe agravante. Să o ia şoferul la el acasă să o îngrijească, pentru că el este de vină. Ce să fac eu cu ea aşa?“, spune nora bătrânei.
Citeste continuarea: adev.ro/pdcj9d

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!