Carla Popescu, o speranță a baschetului feminin târgoviştean. “Vom munci din greu pentru cele mai bune rezultate”

Publicitate

Carla Popescu se prezintă ca fiind una dintre marile speranțe ale echipei de baschet feminin CSM Târgoviște. Ea completează un cvartet de baschetbaliste extrem de talentate din care mai fac parte Alexandra Ghiță, Anamaria Vârjoghe și Daiana Tănase.

Jucătoarea născută la Târgu Jiu și elevă a Liceului Teoretic “Petru Cercel” din Târgoviște lasă de înțeles că noul sezon va fi unul important pentru CSM Târgoviște.

“Următoarea stagiune de Ligă Națională va fi una importantă pentru noi și echipa noastră. Ne vom bate în fiecare meci pentru a păstra tradiția baschetului târgoviștean. Vom munci din greu pentru cele mai bune rezultate. Doresc să le transmit fanilor târgovișteni că ne dorim să vină la meciuri pentru a susține echipa indiferent de circumstanțe și să se bucure de fiecare moment alături de noi, pentru că întotdeauna suporterii sunt al șaselea jucător din teren”, s-a exprimat tânăra sportivă pe site-ul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

În această perioadă, jucătoarea cu origini cubaneze se află în Irlanda cu echipa națională U18 a României, la Campionatul European – Divizia B. Carla Popescu a devenit la început lunii mai campioană a României U18 cu CSȘ-CSM Târgoviște, după ce formația antrenată de Cătălin Tănase și-a adjudecat trofeul pus în joc la Târgu Secuiesc.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!