Caravana SMURD “Fii pregătit!” a fost prezentă la Găești și Fieni

Publicitate

Timp de două zile, Caravana SMURD “Fii pregătit” a desfășurat printre dâmbovițeni activități specifice de predare a cursurilor de prim ajutor pentru publicul larg. În zilele de 26 și 27 octombrie, caravana a fost prezentă în orașele Găești și Fieni, unde personalul specializat din cadru ISU Dâmbovița a explicat celor prezenți cum un gest simplu poate salva o viață.

“După aproape 2 ani, Caravana SMURD ,,Fii pregătit!” a fost din nou prezentă în judeţul Dâmboviţa, oraşele gazdă fiind Găeşti (26 octombrie) şi Fieni (27 octombrie).
În cele două zile, cei peste 200 de vizitatori, de toate vârstele, au fost încântaţi, atât de dotarea caravanei, cât şi de personalul specializat al ISU „Basarab I” Dâmboviţa (paramedici SMURD, pompieri şi voluntari) care le-a oferit informaţiile dorite.
Vizitatorii au participat interactiv la cursurile de pregătire pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență, dar şi la prezentarea modurilor în care ne putem pregăti pentru a face față dezastrelor naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii etc.
La plecare, toţi participanţii au primit diverse materiale informativ-educative, iar cei mici au primit diplome de participare “Pompier Junior”.
A fost o experienţă plăcută pentru toţi, atât pentru organizatori, cât şi pentru vizitatori, care îşi doresc o nouă prezenţă a Caravanei SMURD ,,Fii pregătit!” în judeţul Dâmboviţa”, se arată într-o informare ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!