Campion cu Academica Rapid! Adrian Grigore își dorește să promoveze cu “feroviarii” în Liga a 3-a. “Nu am trăit niciodată momente așa frumoase”

Publicitate

Ionuț Parghel
Târgovișteanul Adrian Grigore a trăit momente de neuitat la sfârșitul săptămânii trecute. Mijlocașul a devenit campion al Ligii a 4-a bucureștene cu Academica Rapid. Fostul fotbalist al Chindiei Târgoviște și FCM Târgoviște a intrat în posesia trofeului cu Rapid după ce “feroviarii” au învins în finala play-off-ului pe CSA Steaua, cu 2-0.

Intrat pe teren în actul secund, “Grig” s-a remarcat rapid în disputa cu Steaua, marcând în minutul 68 al doilea gol al Rapidului, după ce Daniel Niculae a deschis scorul în minutul 23.  Dâmbovițeanul va continua și în noul sezon la Rapid, formație cu care vizează promovarea în Liga a 3-a, în urma barajului de promovare. “A fost un sentiment aparte pentru mine acest titlu de campioni. Nu am trăit niciodată momente așa frumoase cum mi s-a întâmpinat aici. Senzația a fost una cu totul specială. Vizăm să promovăm în Liga a 3-a. Așteptăm barajul unde credem noi că vom avea un meci ceva mai ușor. Pentru noi greu a fost să câștigăm play-off-ul. Mă bucur că am încheiat play-off-ul cu gol. Am avut parte de un sezon bun la Rapid. Nu se pune problema să nu promovăm în Liga a 3-a. Voi continua la Rapid. Oficialii clubului vor să mergem mai departe, dar în același timp au așteptări mult mai mari de la mine. Aici condițiile sunt de Liga I și nu se pot compara vreodată cu cele de la Târgoviște”, ne-a declarat Adrian Grigore. “Grig” a ajuns la Rapid la începutul lunii martie, după ce Chindia l-a lăsat liber de contract. Dâmbovițeanul a strâns 11 meciuri în tricoul Rapidului, la capătul cărora a marcat cinci goluri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!