Cameră portabilă pentru poliţişti sau funcţionari cu statut special, doar în magazinele Comteleprest din Târgovişte. 16 mp, 2XIR lights night vision, rezistența IP57 apă/șocuri. Vezi toate caracteristicile

Publicitate

Camera portabilă recomandată pentru agentul de poliție aflat în misiune sau pentru funcționarul public cu statut special a devenit un actor important în viața de zi de zi a acestuia. Un astfel de dispozitiv reprezintă o parte integrantă a păstrării singuranței, iar procesele tehnologice au dus la sisteme tot mai reduse ca dimensiuni, mai ușor de folosit și mai accesibile ca preț.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, magazinele Comteleprest din Târgoviște oferă cu un astfel de dispozitiv, la prețul de 830 de lei. Caracteristicile acesteia sunt: senzor 5mp CMOS, chipset Ambarella A7, rezoluție video max. 1920 X 1080 p, microfon încorporat, camera 16 mp, memorie 32 G, 2XIR lights night vision, rezistența IP57 apă/șocuri, încărcător rapid, adaptor auto reîncărcare, baterie 1950 mAH, cablu USB, GPS pasiv, parolă pentru administrator/ parolă acces fișiere software management, dimensiuni 85 mm/62 mm/31 mm, greutate 163 gr. Camera este dotată cu display LCD 2’’TFT-LCD, color HD și sistem de prindere tip clips. Se oferă garanție 24 de luni.

Produsul este marcă proprie Comteleprest, fabricat în RPC pentru brandul târgoviștean. Acest produs a fost vândut și este utilizat cu succes de 3 penitenciare de maximă siguranță din România, precum și de 2 unități de Poliție Locală din țară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele