Calificare en-fanfare pentru echipa de volei CSȘ Târgoviște la turneul final al Campionatului Național – Divizia Speranțe. “Este o mare reușită pentru noi”

Publicitate

Ionuț Parghel
Sezon de excepție pentru echipa de speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Formația  antrenată de Ion Atanasiu a reușit calificarea la turneul final al Campionatului Național – Divizia Speranțe în stil de mare echipă. Aceasta a ajuns între cele mai bune opt echipe din țară după ce a defilat în grupa a 2-a a turneului semifinal, găzduită de Sala CSȘ din Târgoviște, la sfârșitul săptămânii trecute. Trupa lui Atanasiu a obținut în a doua grupă semifinal trei victorii, din tot atâtea meciuri jucate. Astfel, în primul joc a învins pe Penicilina Iași cu 3-0 (7, 17, 6), după care în următoarele două le-a depășit la fel de clar pe Dinamo București – 3-0 (20, 15, 22) și ACS Sport Plus Brăila – 3-0 (9, 4, 9).

Ion Atanasiu: “Suntem încrezători că putem termina pe podium la turneul final

Calificarea en-fanfare în ultima fază a Campionatului Național l-a bucurat din plin pe antrenorul secției de volei de la CSȘ Târgoviște. “Este o mare reușită pentru noi. Ne bucurăm că am ajuns între cele mai bune opt echipe din țară. Fetele s-au comportat excelent la turneul semifinal, iar acest lucru este reflectat de rezultatele obținute. Am început în forță cu Iași, după care am întâmpinat ceva emoții cu Dinamo, dar la final am ieșit tot noi victorioși. Avem echipă bună. Încă de la început am spus că grupa noastră este cea mai grea, iar echipa care va termina pe primul loc va obține medalie la acest turneul final. Așadar, suntem încrezători că vom termina pe podium la turneul final”, ne-a declarat Ion Atanasiu. Pe lângă CSȘ Târgoviște, alte cinci formații care au ajuns la turneul final mai sunt CSȘ Bacău, CSM București B, CSV Craiova, CSȘ Sibiu și Bega Timișoara. Alte două formații care vor accede în ultima fază a competiției vor fi câștigătoarele celor două turnee semifinale 2. Pentru acest turneu semifinal Ion Atanasiu a mizat pe următoarele jucătoare: Ioana Popescu, Andrada Dumitrescu, Andreea Neagu, Diana Cristescu, Teodora Vlad, Andrada Voicu, Raluca Puică, Miruna Ilie, Ariana Băncilă și Ioana Petrescu. Pe de altă parte, în perioada 29-30 martie, sala CSȘ din Târgoviște va găzdui și unul dintre turneele semifinale ale Campionatului Național de minivolei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!