Calendare, agende şi alte produse promoţionale personalizate, la tipografia ZVEN PRINT din Târgovişte

0
Publicitate

Din gama de produse a tipografiei ZVEN PRINT din Târgovişte, care este una variată și flexibilă pentru a răspunde tuturor solicitărilor și exigențelor clienților, în această perioadă a anului, se evidențiază cea cu privire la concepția, producția și furnizarea de produse promoționale personalizate: agende, mape, notesuri, calendare și felicitări.

Am realizat astfel de pachete atât pentru persoane juridice (depozite de materiale, firme de curierat sau de transport, saloane de înfrumusețare, cattering, cabinete medicale sau de consultanță ș.a.), instituții de învățământ (pentru activități derulate în cadrul proiectelor ERASMUS+, cercuri ale directorilor, revederi,  absolviri, consfătuiri etc.), primării, ONG-uri, cât și pentru persoane fizice cu ocazia unor aniversări sau pur și simplu pentru a surprinde în mod plăcut pe cineva drag.

  • AGENDA PERSONALIZATĂ poate fi realizată în format A5 sau A4 cu foaie velină și liniată dictando sau matematică, portrait sau landscape, pe fiecare filă fiind tipărit un logo, motto sau denumirea unității/societății. Coperta poate fi din carton plastifiat lucios sau mat, dar și din mucava (copertă rigidă), pe interior fiind plasat calendarul cu marcarea zilelor declarate oficial sărbători legale. Elementul de noutate îl reprezintă posibilitatea inserării oricâtor planșe color, conform solicităii clientului, oriunde în cadrul agendei. Prinderea se face cu arc, fiind disponibilă toată gama de culori și dimensiuni.
  • PIXUL PERSONALIZAT se poate alătura agendei într-o manieră extrem de firească, adaptându-se cromatic acesteia. Recomandarea noastră cu privire la tehnica folosită pentru personalizare este gravura. Astfel avem garanția unui pix calitativ și o personalizare durabilă.
  • NOTESUL nu este altceva decât o agendă în variantă restrânsă și economică ce poate avea mai puține file, dar care respectă aceleași criterii de realizare.
  • CALENDARUL PERSONALIZAT este un element cu un puternic impact vizual, dovedindu-se extrem de util în cadrul campaniilor de promovare. Este disponibil în orice format, de perete sau de birou, triptic cu oricâte file dorește clientul.

Vă așteptăm la sediul nostru din Târgoviște (str. Gabriel Popescu, nr. 3 – vizavi de Policlinica MedLife Polimed) pentru a vă oferi toate informațiile suplimentare și de a vă convinge că doar „Împreună dăm valoare hârtiei”!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele