Burse pentru elevii merituoși din Moreni

Publicitate

Burse pentru elevii merituoși și la Moreni! Începând cu acest an, prin hotărâre a Consiliului Local, elevii de la cursurile cu frecvenţă din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Moreni vor putea beneficia de patru tipuri de burse: bursă de performanţă, bursă de merit, bursă de studiu şi bursă socială.

Măsura vizează stimularea elevilor care obţin rezultate foarte bune la învăţătură şi disciplină, precum şi protecţia socială a copiilor şi tinerilor.

Cererile pentru acordarea burselor se fac de către părinte/tutore/susţinător legal şi se înaintează instituţiilor de învăţământ în care elevii îşi desfăşoară activitatea şcolară.

Numărul de burse şi cuantumul acestora se aprobă prin hotărâre a Consiliului Local în baza listelor înaintate de fiecare instituţie de învăţământ. Pentru anul şcolar 2018 – 2019 au fost aprobate următoarele cuantumuri ale burselor: 120 lei/lună pentru bursa de performanţă, 60 lei/lună pentru bursa de merit, 40 lei/lună pentru bursa de studiu şi 50 lei/lună pentru bursa de ajutor social.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!