Box | De două ori bronz pentru pugiliștii de la CS Târgoviște la Cupa României

Publicitate

Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște s-au remarcat din nou! Doi dintre sportivii antrenați de Gheorghe Stan au cucerit bronzul la Cupa României pentru juniori, desfășurată la Horezu.

Primul boxer care a urcat pe podium în ringul vâlcean a fost Constantin Gurgu, la categoria 80 de kilograme. Al doilea medaliat al clubului târgoviștean la Horezu a fost Georgian Gore, la categoria 60 de kilograme. Ambii pugiliști s-au aflat la primul concurs oficial potrivit conducerii tehnice a secției de box de la CS.

“Pentru mine este o mare bucurie că amândoi copiii au urcat pe podium. A fost o surpriză mare că ei cucerit bronzul, ținând seama că au participat pentru prima dată la o competiție oficială. Au muncit mult până și-au asigurat locul 3. E bine că în bazinul nostru de selecție există mereu sportivi care pot urca pe podium la concursurile naționale”, ne-a declarat Gheorghe Stan.

Următorul concurs la care vor lua parte pugiliștii de la CS Târgoviște va fi Campionatul Național pentru juniori din luna august. Boxerii clubului dâmbovițean vor participa la mai multe sparring-uri în următoarea perioadă pentru a fi în cea mai bună formă la Naționale.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!