Box. Dâmbovițeanul Gabriel Ștefan, medaliat cu bronz la Campionatele Naționale de seniori

Publicitate

Ionuț Parghel

Unul dintre sportivii de mare viitor ai secției de box din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște, Gabriel Ștefan (19 ani), a participat săptămâna trecută la Campionatele Naționale de box pentru seniori, găzduite de Sal Sporturilor din Iași. Deși a luptat cu sportivi mai mari de vârstă, Gabriel a reușit să urce pe podiumul de premiere.

Ștefan Gabriel, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan, a boxat exemplar în ringul ieșean, fapt ce a dus să își adjudece medalia de bronz, în limitele categoriei 81 de kilograme.

Medalia de bronz adjudecată la Iași a venit după numeroase sacrificii făcute de pugilist.“Este un rezultat mare pentru Gabriel, dar și pentru clubul nostru. Este foarte greu să urci pe podium la nivel de seniori. Gabriel, dar și noi am făcut mari eforturi și sacrificii pentru ajunge la un asemenea rezultat. Este o performanță care pune Dâmbovița pe harta boxului românesc în acest an. Am avut parte de o săptămână extrem de intensă în ring”, ne-a precizat antrenorul Gheorghe Stan.

În urmă cu un an, Gabriel Ștefan a intrat în posesia medaliei de argint la Campionatul Național de box U22-seniori.

Prin bronzul câștigat de Gabriel Ștefan la Iași, secția de box a Clubului Sportiv Târgoviște a ajuns în top la nivel național.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!