“Bombonarii” au răzbunat ultimele înfrângeri! FC Pucioasa a dat recital cu Balotești în etapa zecea a campionatului

Publicitate

FC Pucioasa  a făcut spectacol în etapa a 10-a a Ligii a 3-a și a trecut la scor de maidan de CS Balotești, ocupanta locului 12. Pe teren propriu, “bombonarii” au răzbunat toate jocurile nereușite din ultima perioadă și s-au impus cu un categoric 5-0, în fața formației din Ilfov.

Într-o dispută în care adversarul nu a contat pe teren, golurile Pucioasei au fost semnate de Parghel (37, 83), Marina (80), Iamandache (90+1) și Diță (90+3). Mai mult de atât, în minutul 12, Pucioasa a irosit un penalty prin Grigore.

În disputa cu Balotești, antrenorul echipei dâmbovițene, Romică Ciobanu, a mizat pe un “11” alcătuit din Priseceanu – Ilie, Marina, Georgescu, Diță- Grigore, Parghel, Neacșu, Iamandache – Țilică, Nisipeanu, iar în actul secund au mai intrat Roman, Marmandiu și Lazăr.

Victoria cu ilfovenii a fost a doua pentru “bombonari” în acest campionat. După succesul cu Balotești, Pucioasa a ajuns la “borna” 8 puncte acumulate, dar după zece meciuri disputate se află tot pe loc retrogradabil, ocupând poziția a 14-a.

Runda viitoare, pe teren străin, dâmbovițenii vor da piept cu Unirea Bascov, formație aflată pe locul 9 în seria C3.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!