Black Friday la Salonul Avenue Dee din Târgovişte. Nu rata ofertele

Publicitate

Black Friday se transformă în Black Week la Salonul Avenue Dee din Târgoviște! În perioada 12 -17 noiembrie, Avenue Dee vă așteaptă cu reduceri substanțiale la serviciile corporale și faciale pentru doamne, domnișoare, domni și domnișori.

Bărbații au parte până sâmbătă de o ofertă extrem de atrăgătoare la serviciile de epilare definitivă cu laser. Astfel, în pachetul promoțional de numai 800 de lei, în loc de 1 700 de lei – preț întreg, intră epilare ceafă, spate, umeri, piept, abdomen și axile.

Tot în această perioadă,  Avenue Dee oferă un pachet de nerefuzat  pentru doamne și domnișoare cu privire la tratamentul facial. În pachetul promoțional de numai 220 de lei, în loc de 450 de lei – preț întreg, intră Oxy Bubble (curățare profundă), Oxyspray (cu cocktail din seruri: acid hialuronic, colagen, multivitamine, etc), Cold Hammer, mască calmantă și cremă protecție solară.

Pentru a beneficia de astfel de pachete promoționale puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282. De asemenea, programări puteți face și la sediul salonului, aflat pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!