Bătrân din Văcărești, tâlhărit în propria casă în miez de noapte

Publicitate

Ionuț Parghel

 

Caz șocant în localitatea Văcărești! Un bătrân de 90 de ani din localitatea dâmbovițeană a fost prădat de hoți. Mai mult de atât, însoțitorul său de 50 de ani a fost și el tâlhărit de aceleeași persoane.

Nefericitul eveniment a avut loc în cursul nopții de 13 spre 14 februarie. Cei doi bărbați au fost tâlhăriți de doi tineri, de 18 și 25 de ani, care au și fost identificați de polițiști. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore de oamenii legii, sub aspectul săvârșirii de tâlhărie calificată.

“Astăzi, 14 februarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Văcărești au fost sesizați de un bărbat de 90 de ani, din localitate, cu privire la faptul ca două persoane necunoscute l-au deposedat de 160 de lei.

În urma verificărilor efectuate, politiștii au identificat principalii bănuiți, doi bărbați de 18 și 25 de ani. Aceștia urmează să fie reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevazută de art. 234 alin 1 lit d și f din Codul Penal.

Din cercetări a reieșit că, în cursul noptii de 13 spre 14 februarie, tânărul de 18 ani, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar prin acte de violență ar fi deposedat-o de 160 de lei. De asemenea, o altă persoană de 52 de ani, din Răzvad, care se afla în locuința bărbatului de 90 de ani, ar fi fost agresată fizic, fiindu-i sustrași 18 lei. Totodată, tânărul de 18 ani, ar fi fost ajutat de un bărbat de 25 de ani.

Banii au fost recuperați și urmează să fie predați victimelor”, se precizează într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!